Строително Предприемачески Холдинг

Строително Предприемачески ХолдингСтроително Предприемачески Холдинг е една от най-големите и авторитетни българска компании, занимаваща се с инфраструктурно, промишлено и екологично строителство на мащабни обекти в България и Европа. В сайта на фирмата buildholding.com може да научите повече за дейността им. За „Строително Предприемачески Холдинг“ЕООД има множество ревюта и мнения от партньори, клиенти и бизнес сподвижници.

Мултифункционална строителна и инжинерна компания

За дейността на Строително предприемачески холдинг ЕООД е характерно извършването на пълен инжинеринг. Дружеството изпълнява всеки един етап от процеса на строителство самостоятелно.

Компанията реализира и проекти, свързани с екологията и инфраструктурата.
Тя се превръща в лидер сред фирмите в България, занимаващи се със създаването на подобни проекти. СПХолдинг е единствената фирма в страната, която е успяла да построи и задейства успешно пет пречиствателни станции. Компанията взема участие и в дейности, свързани с озеленяване и геодезия.

Холдингът работи и в промишленото, транспортното и подземно строителство. Обновяването, модернизирането и реконструкцията на застаряващи сгради също попада в полето на интерес и компетенции на компанията.

Професионална инженерна дейност

Строително-предприемачески холдинг ЕООД провежда проектиране и проучване също в областта на инфраструктурата. Проектирането, строителството, управлението, както и инвестирането в недвижими имоти заемат важна част от списъка с множество дейности на холдинга.

6 Мнения

  1. Павел Янакиев ноември 22, 2017
  2. Нурокан Хамир ноември 24, 2017
  3. Станимир Чолаков декември 4, 2017
  4. Васил Минев декември 18, 2017
  5. Драган Парчевич декември 18, 2017
  6. Петко Тодоров декември 18, 2017

Добавете мнение