Правни и счетоводни услуги Profirms.bg

профирмс мнения

профирмс мнения


Ако имате нужда от правна или счетоводна консултация по даден въпрос, макар вече да сте работещ бизнес, можете да се обърнете към Профирмс и да получите бързо и качествено обслужване.

Ако поставяте основите на вашия нов бизнес, можете изцяло да се доверите на Profirms.bg. Кантората се намира в град София и предлага следните услуги: счетоводна къща, регистрация на нова фирма – ЕООД или ООД, регистрация по ЗДДС, ТРЗ услуги, правни консултации, данъчни консултации, издаване на лицензи за търговия с алкохол и цигари, откриване и регистриране на клон на фирмата.

От друга страна се предлагат и услуги, свързани със закриване на фирма, прехвърляне на дружествени дялове, смяна на управител и вписване на промени в капитала на дружеството.

Profirms.bg работи експресно и качествено благодарение на екипа, който е съставен от експерти юристи и счетоводители, което е гаранция за компетентно и надеждно обслужване.

Посетете офиса на кантората на адрес гр. София, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5., за да се информирате за всички професионални счетоводни и правни услуги, които Profirms.bg предлага.

3 Мнения

  1. Иванова май 17, 2021
  2. Стойко Мутафчиев май 18, 2021
  3. Mariya S. май 19, 2021

Добавете мнение