PCLife – компютри втора употреба

PCLife е онлайн магазин, предлагащ компютърна техника втора употреба, с утвърдени позиции на българския пазар. Предлагаме тествани и реновирани лаптопи и компютри втора употреба, както и нужните части и аксесоари към тях. Към широкият ни асортимент се включват продукти от всички световни лидери – Apple, DELL, HP, Lenovo, SONY, ATI, Philips, Samsung, Toshiba.

За да осигурим необходимата продуктова наличност, ние от PCLife разполагаме със собствен склад, където и нашите клиенти могат свободно да разгледат продуктовата гама, включваща употребявани лаптопи, работни станции, сървъри, монитори, принтери и скенери, POS оборудване, складов софтуер и части за лаптопи.

Гарантираме бърза доставка и конкурентни цени на своите продукти.

Освен всичко, разполагаме и с магазини на територията на България – в градовете Пловдив и Стара Загора. Така всеки клиент може да получи професионален съвет от нашите служители, преди да закупи избрания продукт. Със своя дългогодишен опит в сферата, PCLife е надежден партньор, на когото можете да се доверите.

Високото качество и ниските цени са ключови фактори за успеха на нашия бизнес. Мисията ни е да ги съчетаем във всеки продукт, който предлагаме в магазина!

Едно мнение

  1. Кака-Сийка май 29, 2018

Добавете мнение