Mагазин за ловни аксесоари и принадлежности – Spyboar

магазин за ловни принадлежности и екипировка

SPYBOAR е онлайн магазин, с разнообразие от продукти за ловци, къмпинг почитатели и хора с нестандартно хоби. Извършваме търговия с цифрови камери за заснемане на дивеч, ловни камери, фотокапани, автоматични хранилки, ловни аксесоари, ловно оборудване, къмпинг и барбекю продукти. Специалисти сме в бизнеса с ловни камери и автоматични хранилки, специално за тях предлагаме сервиз и абонаментни услуги.

Абонаментните услуги са свързани със снимки от дивеч или охранителна дейност, които се получават на електронна поща, MMS или като приложение на така наречени смарт телефони които всички ние ползваме. За голяма част от продуктите (ловни камери, автоматични хранилки, антифони, сензори за движение, GPS приемници за ловни кучета) предлагаме гаранционен и следгаранционен сервиз.

Дългогодишният ни опит с ловни аксесоари датира от 2008 година, когато използвахме за първи път ловна камера в комбинация с автоматична хранилка. Ние сме любители на семейните излети с барбекюта, от където и идват повечето ни продукти за къмпинг и хоби, пробвани лично от нас, заедно с приятели. Основните категории на предлаганите продукти са:

  • обикновени ловни камери и фотокапани с MMS и email функции
  • автоматични хранилки и аксесоари за автоматични хранилки
  • охранителна техника
  • къмпинг оборудване и аксесоари за къмпинг
  • ловно облекло, обувки и грижа за ловни обувки
  • нощни прибори за лов
  • аксесоари за лова
  • аксесоари за барбекю
  • каишки възпитателни и GPS за ловни кучета

Електронния магазин е предимно ориентиран към клиенти свързани с лова, хора който обичат да ходят на излети, къмпинг, планина, море изобщо любители на живота и забавления на открито. Иновациите в ловните продукти подобряват значително резултатите. Такива са например иновациите при фотокапните с email и mms функции, инвациите при автоматичните хранилки, улесняват лова и грижата за дивеча. Това са устройства подчинени на модерните технологии на смарт телефоните и ви показват в реално време, присъствието на дивеч в ловните полета. Навиците и видовете дивеч посещаващи местата на автоматично захранване. При автоматизираните хранилки имате достъп до самият таймер, чрез приложение с което може да управлявате хранилките си от разстояние.

Автоматичните хранилки спестяват постоянното посещение на ловните ви полета, освобождавайки ви от ежедневното подхранване. Хранилките са снабдени с таймер, той ви позволява да настроите времената на хранене, както и времето на разпръскване на храната. Чрез автоматичните хранилки спестявате време, разходи за транспорт, както и оптимизирате процеса на подхранване. Всяка хранилка може да се свърже със соларен панел, който да зарежда акумулаторната батерия, така проблемите свързани със захранването отпадат.

Едно мнение

  1. Иван Петров октомври 4, 2018

Добавете мнение