Газов котел – Daikin D2CND

Технологичен пробив в газовите котли – Daikin D2CND е най-малкия комбиниран кондензен газов котел – икономичен, надежден и грациозен!

Най-малкия газови кондензен котел в света е творение на Daikin и се казва D2CND024A1A – с максимална мощност от 24KW той ще ви достави целогодишно отопление и непрекъсната топла вода за битовите нужди на вашия дом, офил или вила. Изцяло иновативната му система е разработена от високотехнологичния екип на Daikin, за може новите технологии да дойдат с лекота при вас, за да ви е лесно, удобно, красиво, ефективно и практично – за да се наслаждавате на постоянно и безпроблемно отопление и топла вода по всяко време.

газов котел daikin

газов котел daikin

Предимствата на газовия котел Daikin D2CND са много. Обърнато е специално внимание и грижа към всеки детайл, защото комплексната работа води до ефективност и икономичност.
Той е невероятно безшумен по време на процесите на пускане и споране и по време на работа – това е вследствие на големия диапазон на модулацията на вентилатора от ново поколение с което е снабден. Изключително тих и безшумен – с нива на шума от едва 49dB – можете да разберете, че работи едва в непосредствена близост до него.

Красиво, практично и удобно управление на вашето отоплението и топлата вода чрез опцията за контрол през вашия смартфон или таблет с новото приложение на Daikin . Изящен дизайн и панел – само ще допринесе за красотата във вашия дом, офил или вила.

Икономичността му е несравнима – сведена до минимум консумация на енергия и производство на топлина без компромис. Практичен режим на работа чрез задаване на температурата желана от вас.
Компактните му размери и малкото тегло го правят наистина най-малкият газов котел в света – заема само 0,06 куб.м. и може да бъде монтиран навсякъде, дори навън и тежи едва 27 кг.

7 Мнения

  1. Илина Танева октомври 29, 2019
  2. Ина Кирилова ноември 1, 2019
  3. Кирил Станиславов ноември 2, 2019
  4. Мона Лисичева ноември 17, 2019
  5. Иван Георгиев ноември 18, 2019
  6. Илия Кирилов ноември 27, 2019
  7. Konstantina Hristova декември 7, 2019

Добавете мнение